Dyslexie en zenuwachtig? Lees voor op de radio!

Radio maken is leuk om de taal te leren, maar hoe gaaf is het als je dit medium ook kunt inzetten om dyslectici een podium te bieden. De drempel verlaagt voor Noah door tijdens een boekbespreking je voorleesbeurt te laten horen op de radio.

Beperkingen in taal

Sanne Hans van Miss Montreal is voor mij een iconisch voorbeeld als het gaat om zangtalent met een spraakbeperking. Sanne stottert, maar zingt de longen uit haar lijf. Ik moest aan haar denken toen Noah met de vraag kwam of hij zijn voorleesmoment mocht opnemen voor de presentatie van zijn boekendoos. Na de opname was ik stil…

Voorleestalent

Ik was onder de indruk. Wat mij betreft neemt Noah het stokje van Sanne over.
Luister en huiver…

Posted in:

1 Reactie

  1. Lieve Noah, wat ben ik super trots op jou als ik jou zo mooi hoor lezen. Je hebt hier heel hard voor geoefend. Je intonatie in je verhaal, in 1 woord GEWELDIG. Kai goed gedaan!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 × een =